woensdag 6 april 2011

Jeugd Lead 1, Heerlen

Zondag was de eerste Jeugd Lead in Heerlen. Een eindje rijden voor 3 routes...
Maar gelukkig krijg je er dan ook wel een hoop gezelligheid bij!

Eenmaal in Heerlen al meteen bijgeklept met Eva, Ronja en nog vele anderen. Samen warmgeklommen, routes ingelezen en elkaar aangemoedigd. Dat vind ik nou dus een van de leukste dingen van zo'n wedstrijd; iedereen weer zien, nieuwe vrienden maken en er met z'n allen een gezellig dagje van maken.

De eerste route was gewoon rechte want, en oogde wel prima te doen. Niks gelogen. Ook de 2e route werd door vele getopt. Wel 7 mensen (van de 8 die naar de finale mochten) hadden beide routes getopt. Helaas werd Rosa net 9e, en mocht dus net niet de finale in.
Ronja, Eva, Pheadra, Enya en nog een aantal anderen van ons groepje waren wel door. Het was dan ook gezellig in de iso, zeker wel leuk als je pas als laatste aan de beurt bent om te klimmen...

De finaleroute oogde lastig, en ook met een aantal best verre passen. Gelukkig viel dat laatste nog wel mee, maar dat maakte de route nog niet bepaalt 'leuk'... Hij liep niet echt lekker, en toen ik er na een wat vage pas nog helemaal niet verzuurt uit kwam zetten, was dat ook wel balen.

Verder was het een hele gezellige dag, alleen jammer dat Liza er niet was (achillespees blessure).

hier ook maar meteen wat foto's ;-)
(komen er misschien nog wat meer)


finaleroute (rood):















Geen opmerkingen:

Een reactie posten