dinsdag 5 februari 2013

1e kwalificatie ZHJK


Vorig jaar hadden Martijn, Tomas, Aniek en ik de Zuid-Hollandse Jeugd Kampioenschappen georganiseerd. Een serie van 5 laagdrempelige klimwedstrijden, waarna de besten doorgingen naar de finale. Dit jaar werd de organisatie overgenomen door Jeffrey Ligtvoet, die speciaal om de Regio Kampioenschappen (Noord-Holland en Zuid-Holland) te organiseren een stichting heeft opgericht: Stichting SportKlimmen Nederland (SSKN).
Voor de jeugd is er niet veel verandert, nieuw echter zijn de Regio Kampioenschappen voor de volwassenen!

Afgelopen weekend was de 1e kwalificatie van de Regio Jeugd Kampioenschappen en de Regio Kampioenschappen Zuid-Holland in Ayers Rock Zoetermeer. Na vrijdag nog even de routes getest en aangepast te hebben kon de jeugd zich zaterdag uitleven op de routes. Met een opkomst van 68 kids was het een zeer gezellige en geslaagde dag!
Zondag was het de beurt aan de volwassenen om een flink hun best te doen. Er kwamen 30 mensen op deze wedstrijd af, helemaal niet slecht voor de eerste keer. Gelukkig was ook deze dag helemaal geslaagd, waardoor we hopelijk de volgende wedstrijden meer deelnemers hebben.

Foto's en het laatste nieuws is te vinden op
www.sskn.org
facebookpagina Regio Kampioenschappen
facebook pagina Regio Jeugd Kampioenschappen
facebook pagina SSKN
twitter: @RJK_klimmen en @RK_klimmen



Geen opmerkingen:

Een reactie posten